Fihuma: (geen) grind op uw dak

Dakgrind aanbrengen of verwijderen

Fihuma in Wijnegem blaast de juiste hoeveelheid grind op uw dak, zodat die een mooie, beschermende laag vormt. Of wilt u de steentjes laten wegzuigen? Ook dat doen wij snel en efficiënt. Maar dakgrind is niet onze enige specialiteit: wij leggen en verwijderen ook zand, zeeschelpen, of daktuinsubstraat. Wist u dat wij daarnaast groendaken aanleggen? Wij plaatsen de wortelwerende laag, strooien extensief lavasubstraat, en zaaien een mengeling sedumscheuten in.

Waarom dakgrind, waarom Fihuma?

Dakgrind geeft uw woning de nodige ballast, en beschermt een plat dak tegen schadelijke uv-stralen. In sommige gevallen is dakgrind zelfs verplicht voor de brandveiligheid. En waarom zou u met Fihuma in zee gaan? Omdat wij flexibel zijn, een vlotte service garanderen, veilig en voorzichtig werken, en elke opdracht tot in de puntjes uitvoeren.

Grote capaciteit

Wij werken voor dakwerkers, aannemers,
en particulieren. Reken niet alleen op een efficiënte plaatsing, maar ook een vlotte levering. Onze projecten variëren van 20 tot 10.000m²,
en wij opereren tot op 70 meter hoogte.

Geïnteresseerd in de voordelen van een groendak? Of de mogelijkheden van dakgrind? Vraag vandaag nog uw offerte aan. Of bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

 Adres

Oud Sluisstraat 9,

2110 Wijnegem

 Licentie

BTW nr 0859872039

 Mail ons

info@fihuma.be

 Bel ons

03 314 29 03

 Vind ons